Bikinitrender för året 2016

Bikinis är synonyma med allt som betyder somrigt och sexigt i ett. Bikinis har varit med om så otroligt många transformationer och variationer över åren att vi denna säsongen ser trender från många år sedan komma tillbaka på listan över moderna stilar. Från Tankini till Bandeau kan man tro att man sett allt som finns att erbjuda i bikiniväg, men modetrender förändras konstant och strävar efter att vara ännu sexigare, ännu bekvämare och ännu bättre.

Denna sommaren har vi trender som varierar från olika intressanta material till skärningarna. Nya strukturella trender som ärmar, volanger och utskärningar är säsongens höjdpunkter och en kontrast av livliga färger och monokromt balanserar ut varandra. Så var inte rädda att lämna alla hämningar och ge dig ut på stranden i några av dessa fantastiska stilar. När du väl hittat vad du vill ha kan du handla bikini online hos en av de många butikerna som fokuserar på badkläder.


Först ut är baddräkten. Visserligen räknas den kanske inte som en bikini, men det är ändå ett elegant badklädesplagg som samtidigt kan vara extremt sexigt.


En av de senaste trenderna är att ha en bikini som är virkad. Att utnyttja den här typen av hantverk för att få den perfekta texturen har blivit extremt populärt på senare år.


En retrotrend som gjort en comeback nyligen är volanger. Numera är de mer varierade, vågigare och vackrare för den moderna strandbesökaren.

You may also like