Doll Swimwears fortsatta styre över bikinibranschen

Att hitta den perfekta bikinin är svårt, men Doll Swimwear gör sitt bästa för att göra det lätt för dig.

Doll Swimwear har i över 20 år jobbat på efterforskning och förfining av snitt, storlekar och processer för att tillverka en bikini som är rolig, funktionell och smickrande för bäraren. Ett stort fokus för dem är att göra designer som är innovativa och sätter trender. Deras bikinis tillverkas så nära havet att du nästan kan höra vågorna om du håller en mot örat.

De är dessutom skaparna av scrunch butt, en av de senaste trenderna i bikinibranschen som funnits i många år. Långt innan resten av marknaden apade efter och gjorde det till en trend hade de redan etablerat sig som ursprungspunkten för scrunch, och ingen har riktigt lyckats reproducera deras stil. Deras designer ignorerar vad som är populärt och använder istället färger och tryck som sticker ut i mängden, och bakom designen ligger funktion. Alla Doll Swimwear-bikinis har gjorts med funktion i åtanke så att specifika delar av kroppen lyfts och viktiga kurvor betonas.

Doll Swimwear har ett privat labb i USA, vilket tillåter dem att ha 100% kontroll över varje individuellt steg i produktionen av nya bikinis. Deras erfarenhet som idag sträcker sig över flera decennier gör dem till experter på vad de gör. Varje del de tillverkar går genom en lång rad tester för att garantera att slutkunden får en bikini som håller och ser bra ut en lång tid framöver. Att göra en perfekt bikini är svårt, men att köpa den är lätt.

Då märket är baserat i USA kan de bli lite krångligt att hitta deras varor någonstans där du slipper långa leveranstider och tulkostnader, och fysiska butiker kan du nästan glömma. Det finns dock några butiker på internet som är baserade i Sverige och löser de krångliga delarna åt dig. På så sätt slipper du oroa dig över mer än att hitta den bikinin du gillar bäst och vilken storlek den ska vara i. Beachbunnys favoritbutik på nätet är Beachwear.se, men du kanske har någon annan i åtanke. Kommentera gärna i så fall och berätta varför du föredrar dem!

You may also like